Szűrés

A(z) S Pen kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy ruhakollekció kizárólag mobiltelefon segítségével

2018. október 9. -

A divatiparban nehéz újat mutatni, a francia tervezőnek, Aurélie Fontan-nak mégis sikerült: megalkotta az első olyan kapszula kollekciót, amelyet kizárólag okostelefon segítségével tervezett meg és gyártott le. 

Tovább

Elmosódó határok a munka és a magánélet között

2018. augusztus 27. -

A mobil technológia terjedése nem csak a kommunikációnkat alakította át gyökeresen: az okostelefonoknak köszönhetően egyre inkább eltűnik a határ a munka és a magánélet között. 

Tovább

Itt az új, szupererős Galaxy Note9

2018. augusztus 10. -

A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note9 esetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében most először összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával érkezik.

Tovább

Produktivitás felsőfokon

2018. augusztus 2. -

A Samsung Electronics bemutatta legújabb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amelyet azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek között ingázva – is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat. 

Tovább